Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage die je ontvangt stem ik van tevoren goed met je af. Ik bied ook een ‘Tederheidsmassage’ aan, informatie daarover staat hieronder.
Door mijn vier-jarige opleiding aan de Holos (academie voor massagetherapie) , de vele cursussen die ik volgde en mijn jarenlange ervaring, kan ik je echt maatwerk bieden.  Ik masseer met verwarmde olie in een heerlijk warme kamer.  Je kunt in alle rust tot jezelf komen. Bij voorkeur masseer ik je in stilte zodat je optimaal kunt ontspannen.
Ik ben een zeer ervaren, toegewijde aanraker / masseur. Precies datgene wat jij allang zoekt, maar nog niet kon vinden, zul je bij mij wel vinden.
Tarief: 75 minuten € 80,00 en 90 minuten € 90,00. 
Deze massages komen niet in aanmerking voor vergoeding. Dit geldt wel voor therapeutische behandelingen waarbij er een cyclus van minimaal drie sessies wordt afgesproken. Ik geef vaak massages aan ouderen. 

‘Tederheidsmassage’

Dit is een massage die bijzonder geschikt is voor mensen met geestelijk trauma, bij rouw en verlies, voor mensen die zich volledig in vertrouwen en stilte kunnen overgeven en nabijheid niet vrezen, voor mensen die op zoek zijn naar koestering en een optimaal gevoel van veiligheid. Tijdens deze massage lig je beurtelings op je beide zijden. Ik sta achter je aan de massagetafel met mijn bovenlichaam vaak in contact met jouw rug, voor een veilige bedding. Ik begin met een stevige schedelmassage, gezichtsstrelingen, en geef vervolgens zeer langzame, diepe strijkingen over je nek, rug, borst, buik, diep in de oksel, billen, heupen, benen, armen en als er voldoende tijd is ook de handen. Ik heb jouw lichaam geregeld in een totale omhelzing. Bij voorkeur lig jij naakt zodat ik niet door textiel belemmerd wordt in mijn liefdevolle geven. Uiteraard worden de genitaliën niet aangeraakt. Er wordt bij voorkeur niet gesproken, ik zet zachte muziek aan of je kiest voor volledige stilte. Deze massage is zeer troostend, koesterend en rustgevend. Voor wie durft en toe is aan een flinke portie tederheid.
Tarief: 75 minuten € 80,00
Bel me gerust voor vrijblijvend overleg: 06 36 156 443      
                                                                                                                                                                                                                                      
 

Volg mij ook op Facebook of LinkedIn!

en blijf op de hoogte van het laatste nieuws...