Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage die je ontvangt stem ik van tevoren goed met je af. Door mijn vier-jarige opleiding aan Holos als massagetherapeut, de vele cursussen maar met name mijn jarenlange ervaring kan ik je grote keuze bieden. Bijvoorbeeld voetreflexologie, deelmassage of totale lichaamsmassage, LomiLomi, energetisch of klassiek, holistic pulsen…….we overleggen het samen zodat je ontvangt wat je zoekt. 
Ik masseer met verwarmde olie in een heerlijk warme kamer. Je kunt in alle rust tot jezelf komen. Ook kun je je eigen muziek meenemen. Bij voorkeur masseer ik je in stilte zodat je optimaal kunt ontspannen.
Ik heb veel ervaring met het liefdevol aanraken en masseren, helpen helen na seksueel misbruik. Ik masseer mensen met autisme en de ziekte van Parkinson, ik heb ervaring met het masseren van mensen die lijden aan dementie.
Tarieven: 30 minuten € 27,50, 60 minuten € 55,00 en 90 minuten € 80,00
Deze massages komen niet in aanmerking voor vergoeding. Dit geldt wel voor therapeutische behandelingen waarbij er een cyclus van minimaal drie sessies wordt afgesproken.