Josje Rink

Wie ben ik in het kort?

Ik ben een hartelijke, betrokken, doortastende, nuchtere dame die met beide benen stevig op de grond staat. Sinds 2011 bestaat mijn praktijk.

Ik behandel vanuit kennis, ervaring, deskundigheid en intuïtie. Ik heb naast een diepgaande, persoonlijke zoektocht eerder in mijn leven uitstekende relevante opleidingen gevolgd om me tot lichaamsgericht therapeut / coach te ontwikkelen. Ik gebruik geen technieken die voor ‘zweverig’ zouden kunnen doorgaan. 

Wat kun je bij mij vinden:

Ik behandel met veel betrokkenheid en toewijding en dat is voelbaar in mijn manier van aanraken. Ik neem de tijd zodat jouw lichaam op een natuurlijke manier kan reageren en zich kan openstellen voor de aandacht. Dit kan op een diep niveau binnenkomen en veel in beweging zetten. Ik geef geen standaardbehandelingen, maar stem met jou goed af, wat je behoeft. Ik noem mijzelf ‘Aanraakspecialist’.

Ben ik geschikt voor jou als therapeut, coach, masseur?

Voor jou ben ik de geschikte massagetherapeut c.q. coach als je iemand zoekt die écht is, hartelijk, liefdevol, nuchter, ervaren, toegewijd is, humor heeft en die met beide benen stevig op de grond staat. Ik schuw geen enkel onderwerp om te bespreken.

Ik masseer coachend en ik coach masserend met alle varianten die nodig zijn. Dit alles met 1 gezamenlijk doel : jou laten zijn of laten worden zoals je bedoelt bent. De heling ligt in onszelf. Dat begrijpen en integreren opent veel mogelijkheden.

De mooiste en belangrijkste reis die je kunt maken is die naar binnen, binnen jouzelf. Wil je die reis maken?

Wanneer lichaamsgerichte therapie?

Massagetherapie ondersteunt bij klachten als hoofdpijn, spijsverteringsproblematiek, burn-out, bore-out, depressie, rouw, verwerken misbruik, (betere) toegang tot je seksualiteits(beleving), meer contact krijgen met jezelf, overmatige onzekerheid, gepieker, algehele spanningsklachten, te veel in je hoofd leven  en dergelijke problematiek.

Studie en opleiding

Ik volgde de vierjarige hbo opleiding aan Holos, academie voor massagetherapie in Utrecht (2009-2013) en de twee jarige lichaamsgerichte coachopleiding bij het Body Mind Language Instituut in IJsselstein. Daarnaast volg(de) ik nog vele andere cursussen, o.a. medische basiskennis, Dornmethode, massage bij kanker, ademwerk, rebalancing.