Josje Rink

Wie ben ik in het kort?

Ik ben een hartelijke, betrokken, doortastende, nuchtere dame die met beide benen stevig op de grond staat. Sinds 2011 bestaat mijn praktijk.

Ik behandel vanuit kennis, ervaring, deskundigheid en intuïtie. Ik heb naast een diepgaande, persoonlijke zoektocht in mijn leven, uitstekende en relevante opleidingen gevolgd om me tot lichaamsgericht therapeut / coach te ontwikkelen. Ik gebruik geen technieken die voor ‘zweverig’ zouden kunnen doorgaan. 

Wat kun je bij mij vinden:

Ik behandel met veel betrokkenheid en toewijding en dat is voelbaar in mijn manier van aanraken. Ik neem de tijd zodat jouw lichaam op een natuurlijke manier kan reageren en zich kan openstellen voor mijn liefdevolle aandacht. Dit kan op een diep niveau binnenkomen en veel in beweging zetten. Ik geef geen standaardbehandelingen, maar stem met jou goed af, wat je behoeft. Ik noem mijzelf ‘Aanraakspecialist’.

Ben ik geschikt voor jou als therapeut, coach, masseur?

Voor jou ben ik de geschikte masseur, massagetherapeut c.q. coach als je iemand zoekt die écht is, hartelijk, liefdevol, nuchter, ervaren en toegewijd is, humor heeft en die met beide benen stevig op de grond staat. Ik schuw geen enkel onderwerp om te bespreken. Als je eraan toe bent jezelf (eindelijk) (weer) te ervaren, te laten zien, als je je eigen ketens wilt afwerpen, als je wilt grommen en gillen om spanning kwijt te raken, of bijvoorbeeld juist heel stil gekoesterd wilt worden, dan durf je dat bij mij!! Wees puur jezelf hier. 

Ik masseer coachend en ik coach masserend met alle varianten die nodig zijn. Dit alles met één gezamenlijk doel: jou laten zijn of laten worden zoals je oorspronkelijk bedoeld bent. De heling ligt in onszelf. Dat begrijpen en integreren opent veel mogelijkheden.

De mooiste en belangrijkste reis die je kunt maken is die naar binnen, binnen jouzelf. Wil je die reis maken?

Studie en opleiding

Ik volgde de vierjarige hbo opleiding aan Holos, academie voor massagetherapie in Utrecht (2009-2013) en de twee jarige lichaamsgerichte coachopleiding bij het Body Mind Language Instituut in IJsselstein. Daarna de coachopleiding voor masseurs en massagetherapeuten bij Positive Touch.

Daarnaast volg(de) ik nog vele andere cursussen, o.a. medische basiskennis bij Holos en bij Con Amore, de Dornmethode, massage bij kanker, ademtherapie, rebalancing.
Elk jaar volg ik mijn verplichte bijscholingen op het gebied van medische basiskennis en andere vakgerichte cursussen. Een greep hieruit: NLP technieken, Polyvagale zenuwstelsel, haptische massage bekkengebied, releasetechnieken bekkengebied, jaarlijks EHBO, LomiLomi, massage bij zwangerschap, masterclass Psoasspier, diverse tantracursussen, masterclasses BML coaching………..

Jaarlijks heb ik collegiale uitwisselingen en intervisies met collega massagetherapeuten.

 

Volg mij ook op Facebook of LinkedIn!

en blijf op de hoogte van het laatste nieuws...