Vrouwen en hun relatie tot seksualiteit

Praten over seksualiteit is helaas nog steeds, of weer, een groot taboe. En dat is ernstig omdat we er allemaal mee te maken hebben. Op welke manier dan ook, negatief of positief. Als lichaamsgericht (massage)therapeut, vind ik het een ongelooflijk belangrijk thema en ik bied in de veilige setting van mijn behandelruimte graag een luisterend oor. Ook via mijn behandelingen kan ik veel ondersteuning bieden op dit gebied. Om bijvoorbeeld de verbinding met je eigen lichaam te herstellen als je altijd maar in je hoofd leeft. Om te ervaren hoe het is om niet te handelen, de kunst van het niet doen ervaren. Het plezier gaan ervaren van het ontvangen en stilstaan bij jezelf. Wat zijn jouw diep weggestopte behoeften? Vaak weet je dat allang niet meer, zo diep weggeduwd. En dat is zo verschrikkelijk jammer! Je leeft je leven dan voor een deel minder plezierig, minder intens, gewoon omdat je hebt geaccepteerd dat het er niet is. Maar seksuele energie is ongelooflijk belangrijk om je blij, creatief, ontspannen, levendig en vrij te voelen. Ik heb mijzelf ook jarenlang ingebeeld dat ik het niet belangrijk vond. Nu weet ik wel beter. Geloof me, gun jezelf die levendigheid terug, die zit echt in je. Massagetherapie en lichaamsgerichte coaching helpen je deze kracht en kwaliteit weer te laten leven!

Plaats een reactie

Volg mij ook op Facebook of LinkedIn!

en blijf op de hoogte van het laatste nieuws...