Josje Rink

Wie ben ik in het kort?

Ik ben een opgewekte, sportieve, hartelijke, nuchtere dame die met beide benen stevig op de grond staat. In 2008 ben ik in Elburg beland. Vanwege de Liefde. Sinds 2011 bestaat mijn praktijk.

Ik behandel vanuit grote kennis, lange ervaring en intuïtie, opgedaan in talrijke opleidingen en cursussen en door ruime levenservaring.

Wat kun je bij mij vinden:

Ik behandel met veel betrokkenheid en toewijding en dat is voelbaar in mijn manier van aanraken. Ik neem de tijd zodat jouw lichaam op een natuurlijke manier kan reageren en zich kan openstellen voor de aandacht. Dit kan op een diep niveau binnenkomen en veel in beweging zetten. Ik geef geen standaardbehandelingen, maar stem met jou goed af, wat je behoeft. Ik noem mijzelf ‘Aanraakspecialist’.

Ben ik geschikt voor jou als therapeut, coach, masseur?

Voor jou ben ik de geschikte massagetherapeut c.q. coach als je iemand zoekt die écht is, hartelijk, liefdevol, nuchter, ervaren, toegewijd is, humor heeft en die met beide benen stevig op de grond staat. Ik schuw geen enkel onderwerp om te bespreken.

Ik masseer coachend en ik coach masserend met alle varianten die nodig zijn. Dit alles met 1 gezamenlijk doel : jou laten zijn of laten worden zoals je bedoelt bent. De heling ligt in onszelf. Dat begrijpen en integreren opent veel mogelijkheden.

De mooiste en belangrijkste reis die je kunt maken is die naar binnen, binnen jouzelf. Wil je die reis maken?

Studie en opleiding

Ik volgde de vierjarige hbo opleiding aan Holos, academie voor massagetherapie in Utrecht (2009-2013).  Voor en na Holos volgde ik vele andere cursussen, o.a. medische basiskennis en (lichaamsgericht) coachen (Body Mind Language Coaching). Mijn praktijk (aan huis) bestaat sinds 2010.

Specialiteit

Iedereen is welkom. Daarnaast gaat mijn speciale sympathie uit naar mensen die leven met de gevolgen van seksueel misbruik, depressie, en burn-outverschijnselen. Ik bied je een veilige en betrouwbare plek waar je echt gehoord en gezien wordt. Tevens ben ik een ervaren intimiteitscoach en daarmee richt ik me op stellen die vragen hebben rond hun intieme leven in de zin van: Hoe kan het anders, beter? Vragen omtrent dit onderwerp mail je naar: josjerink@gmail.com. Uiteraard is discretie gegarandeerd.