Geef jezelf een gratis geschenk!

Het allergrootste geschenk dat je jezelf kunt geven is…. ADEM !

Ik bied je een prachtige geluidsopname aan met een begeleide ademmeditatie van circa 45 minuten. Mij raakt deze meditatie altijd op zeer diepe lagen waardoor ik me nog bewuster wordt van wat er daadwerkelijk in me omgaat. Als je jezelf ├ęcht iets wilt gunnen, (in een zeer druk leven) en je bent werkelijk bereid om tijd te investeren in rust nemen en ervaren wat er werkelijk allemaal door je heen gaat, stuur me dan een e-mail via josjerink@gmail.com. Via We Transfer zal ik de ademmeditatie aan je mailen.

Tip: ook samen is het heel boeiend om de meditatie te doen omdat je ervaringen kunt uitwisselen en elkaar zo nog beter leert kennen.

De meditatie is Engels gesproken.

Plaats een reactie

Volg mij ook op Facebook of LinkedIn!

en blijf op de hoogte van het laatste nieuws...