Handmassage aan medewerkers, wat roept het op?

De afgelopen twee maanden heb ik 8 halve dagen, twaalf medewerkers per keer, een onderarm-handmassage gegeven bij een organisatie in Almere. Zij ondersteunen hun medewerkers bijzonder goed met een soort van ‘Gezondheidsplan’, en na stoelmassage kozen ze nu voor handmassages.
Voor mij was het de eerste keer dat ik dat ging doen want gebruikelijk is dit niet. Het werd een groot succes. Ik baseer dit op de talloze reacties die ik direct na de massages ontving. Mensen waren verbaasd over de mate van ontspanning die zij na 15 minuten ervaarden, iemand met artrose kon haar vingers beter bewegen na een aantal handmassages, anderen ontdekten hoeveel er te voelen was op dat kleine deel van hun lichaam, Mensen ervaarden hoe hun armen en handen voelden vòòr hun vakantie en nà hun vakantie. Het bracht naast de gewenste ontspanning dus ook een mate van zelfinzicht. Ik hoop dat hierover gepraat gaat worden en dat meer organisaties deze vorm van aandacht voor hun medewerkers gaan inzetten, het is eenvoudig te realiseren en levert heel veel vreugde op.
Voor informatie bel; 06 36 156 443.

Plaats een reactie

Volg mij ook op Facebook of LinkedIn!

en blijf op de hoogte van het laatste nieuws...