Gemis aan intimiteit in relaties

Sinds tien jaar heb ik mijn praktijk aan huis voor lichaamsgerichte therapie, massage en lichaamsgerichte coaching. Een onderwerp wat heel vaak aan de orde komt tussen mij en mijn cliënten / klanten, is het gemis aan intimiteit, liefkozing en respectvolle aanraking tussen partners. Als ik dan verder vraag blijkt dat er in dit lijden vrijwel niet gecommuniceerd wordt over dit onderwerp met de betrokken partner. Veel mensen die in een langdurige relatie zitten mijden het om dit soort intieme onderwerpen te bespreken. Meestal uit angst of schaamte, of uit afkeer vanwege slechte ervaringen zoals bijvoorbeeld de enkel ‘op lust gerichte man’, de ‘koude vrouw die nooit wil’……..Of omdat ‘de rest wel comfortabel is’, (denk aan financiën, de kinderen, het werk). Mannen en vrouwen weten eigenlijk weinig over elkaar en zichzelf als het gaat om échte intimiteit. (Ik heb het hier dus zeker niet over (enkel) gemeenschap). Waar het draait om oprechte aandacht voor elkaar, tijd maken voor elkaar, elkaar echt diep en langdurig in de ogen kijken, elkaars lichaam in het geheel aanraken, koesteren, masseren en beminnen in plaats van enkel de overbekende delen. Na de eerste jaren van een relatie gaat dit zich wreken en kan er grote afstand ontstaan, en blijft vaak één van de partners vol verlangen naar nabijheid, erkenning en koestering achter. De andere partner stort zich dan op andere dingen, als afleiding. (De voetbalclub, over-eten, fanatiek wielrennen, de (klein)kinderen etc. etc..). Het is ongelooflijk pijnlijk te zien hoe vaak dit voorkomt en ik denk er al heel lang over om hier eens over te schrijven. Het kan namelijk zo anders. Door middel van onder andere aandachtsvolle oefeningen samen, tips, adviezen, eye-openers aangereikt via intimiteitscoaching kan er weer zoveel genegenheid en liefde gaan stromen. Kun je jezelf en elkaar op een geheel nieuwe manier leren kennen. Kun je zoveel nieuwe sensaties ontdekken waarvan je geen idee hebt dat die bestaan.
(Ik spreek ook uit eigen ervaring)! Uiteraard is het hiervoor wel nodig dat beide partners het gemis erkennen en beiden bereid zijn dit met elkaar te gaan ontdekken. En geloof me dat dit op een geheel andere manier is dan wat de ervaring tot nu toe bracht! Mocht je hierover in vertrouwen willen praten en / of advies willen, neem dan contact met me op via telefoonnummer: 06 36 156 443 of via info@josjerink.nl (mijn behandelingen als lichaamsgericht therapeut vallen onder het beroepsgeheim). Persoonlijke afspraken zullen helaas moeten wachten tot na de opheffing van de lockdown. Warme groet, Josje

2 gedachten over “Gemis aan intimiteit in relaties”

 1. HOE IK MIJN EX-MAN TERUGKREGEN MET DE HULP VAN EEN ECHTE EN EFFECTIEVE SPELLING VAN DR. Sunny Mijn naam is Mercy, ik had nooit gedacht dat ik weer zou glimlachen. dacht dat ik hem niet meer zou zien, niet voordat ik een dame ontmoette die Maria heette en die me vertelde over een spreukgieter genaamd Dr.Sunny, ze gaf me zijn e-mailadres en mobiele nummer en ik nam contact met hem op en hij verzekerde me dat binnen 48 uur mijn man zal bij me terugkomen, in minder dan 48 uur kwam mijn man terug en begon om vergeving te smeken en zei dat het het werk van de duivel is, dus ik ben tot nu toe nog steeds verbaasd over dit wonder, ik kon het niet bedenken, maar zodra de betovering werd gecast, ik werd zwanger en beviel van mijn derde kind, als je hulp van hem nodig hebt, kun je contact met hem opnemen via: e-mail: drsunnydsolution1@gmail.com Of WhatsApp of bel hem nu: +2348082943805.
  je kunt hem ook rijk maken als je dit probleem hebt…….
  1. Hiv/aids
  2. Hoe rijk te worden
  3. KANKER
  4. ALS (ziekte van Lou Gehrig)
  5. Hepatitis B?
  6.Als u zwanger wilt worden
  7. Win een loterij
  8.Hoe grote penissen te krijgen
  9, Hoe promotie op het werk te krijgen

 2. Ik ben blij met hoe ik Dr. Sunny vertrouwde om mijn ex-man terug te brengen na bijna een jaar scheiding. Voordat ik dr. Sunny ontmoette, heb ik veel websites afgezocht op zoek naar manieren om mijn ex-man terug te krijgen nadat hij zonder enige reden van me wilde scheiden. Ik was er kapot van, maar dr. Sunny gaf me hoop en de verzekering dat hij bij me terug zal komen. Nadat ik de verzoeningsspreuk had gedaan, belde mijn man na twee dagen en vroeg of hij naar huis mocht komen, bij mij en onze vier kinderen. De volgende dag kwam hij thuis en ik was erg blij hem weer te ontmoeten. Ik gebruik deze bron om dr. Sunny te waarderen voor wat hij voor mij heeft gedaan en ook om zoveel andere mensen te helpen. Ik laat zijn contactpersoon achter zodat u contact met hem kunt opnemen als u soortgelijke problemen heeft. Whatsapp +2348082943805 of e-mail: drsunnydsolution1@gmail.com)

Plaats een reactie

Volg mij ook op Facebook of LinkedIn!

en blijf op de hoogte van het laatste nieuws...